dimecres, 11 de març del 2015

8 de març! Dia de la dona treballadora

Aquest divendres a l'escola hem celebrat el dia de la dona treballadora, que és aquest diumenge dia 8 de març. Ens ha visitat una pilot de vaixells que treballa a salvament marítim de Tarragona. Ens ha explicat la seva feina i hem descobert moltes coses sobre el món dels vaixells!! També hem pogut compartir el dia amb el ballarí Ovidi Álvarez que ens ha explicat i ensenyat diferents balls. Hem ballat tots junts passant-ho d'allò més bé! Després hem realitzat tallers sobre la cura de la llar, els més petits i els nens de 1r: escombrem!, netegem!, ordenem!, parem taula! i preparem una recepta de cuina! 

Els nens i nenes de 4t, 5è i 6è hem fet tres tallers diferents: contes i curtmetratges no sexistes, rolplaying de rols de gènere on escenificàvem situacions de la vida quotidiana on les dones acostumen a ser marginades i un altre taller de publicitat discriminadora cap a la dona.  

Els infants de 6è han fet avui la visita a l'institut de la Bisbal, han anat a conèixer la que serà casa seva a partir del curs vinent, però quan han arribat a l'escola han vist la pel·lícula Persèpolis, basada en el còmic de la Marjane Satrapri.

Ha sigut un dia molt intens i aprofitat, amb un munt de reflexions i situacions que de ben segur ens ajuden a construir pensament i acció sense discriminació de cap tipus.
 Us deixem algunes fotografies perquè ho pugueu veure a més de la presentació i explicació  que va fer l'Àfrica a la seva xerrada. Moltes gràcies a l'Àfrica i l'Ovidi pel seu temps!!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Segur que ens agrada el teu comentari!