diumenge, 8 de desembre del 2013

Sortida a l'ermita...

El passat dimecres dia 4 de desembre, vam anar d'excursió a l'ermita. Hi vam anar els alumnes de 4t, 5è i 6è.
Vam anar caminant fins al "merendero", on ens vam posar a esmorzar. Després d'esmorzar i jugar una estona, ens van proposar fer un joc tots junts. Es tractava de trobar els "ringos" que havien amagat les senyoretes. Quant els vam trobar, llavors vam fer dos grups. Un amagava els "ringos" i l'altre els havia de trobar. I després vam canviar les funcions. Ens ho vam passar molt bé fent aquest joc tots junts.
Quan vam acabar, vam continuar la ruta fins arribar a l'església. Vam entrar i en un racó hi havia unes tombes. Allí ens vam fer fotos per grups. Alguns nens jugaven a tirar-se per una rampa de terra i altres agafaven pinyes.
Quan ja vam començar a baixar, tots havíem d'agafar pinyes per fer algun treball a l'escola. Vam baixar per un caminet i abans d'arribar a l'escola vam parar en una font a descansar i beure aigua. Quan vam arribar a l'escola, vam deixar les pinyes en dues safates i encara vam tenir temps de jugar una estona a jocs de la classe.
Va ser un gran matí...

Redacció extreta dels relats fets pels alumnes de 4t: Nerea, Dirk, Celine, Talis, Dayana, Bruno, Anis, Carlota i Jennifer.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Segur que ens agrada el teu comentari!