dissabte, 1 de març del 2014

Carnaval a la Joncosa del Montmell

Benvolgudes i benvolguts!

El passat divendres 28 de febrer vam celebrar el carnaval de la comunitat educativa de la Joncosa del Montmell. Després de tota una setmana de complir les ordres que el rei Carnestoltes ens va donar al seu pregó vam fer la rua pels carrers del poble, una rua que vam compartir amb la Llar d'infant del Cabirol i que va se possible per l'empenta de les mares de l'AMPA que van decorar, juntament amb ex-alumnes de l'escola, la carrossa que tan amablement ens va deixar en Jordi de Mas Campanera. I un reconeixement per les facilitats i ajuts que l'ajuntament i els seus treballadors en ha donat. Com veieu un munt de gent que ha fet possible que la feina que hem fet les mestres i infants de l'escola lluís, tot i el temps ventós i inestable.

Tot i que havíem previst fer un ball de carnestoltes a les pistes de la piscina, el fort vent ens ha obligat a canviar de plans i hem tornat a l'escola a gaudir de l'esmorzar que l'AMPA  ha ofert a tots els infants i fer el ball la canalla havia preparat al llarg d'aquesta setmana.

També volem agrair la participació de les famílies que heu participat, d'una forma o altre, a les activitats de l'escola. Entre totes i tots fem escola, dia a dia, gràcies per la confiança.

Us deixem unes fotos, properament penjarem moltes més, però així anem fent boca! 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Segur que ens agrada el teu comentari!