diumenge, 9 de novembre del 2014

A l'escola fem panallets!

Benvolgudes i benvolguts! 

Ha passat la festa de la castanyada amb tot el que comporta: panellets, castanyes, tardor i una mica de por, és clar. Ja sabeu Halloween...

Com que per aprendre ho aprofitem tot, i la castanyada no és menys, us deixem unes fotografies que il·lustren diferents processos vers els panellets. 

Primer els alumnes de cinquè i sisè van calcular quants grams de cada ingredient corresponia a cada alumne de l'escola, en base a la recepta que teníem. 

Calculats els ingredients i feta la compra el dimecres van començar a fer els diferents lots per grup-classe per fer la massa dels panellets i la seva decoració. Pesar, mesurar, dividir, multiplicar. sumar, restar, posar, repartir...I portar a cada classe que esperava els ingredients per fer la massa. 

 Després cada classe va fer la seva massa, barrejant l'ametlla molta, la patata i el sucre i la va deixar reposar un dia sencer.I vigilant que tot estigués net i polit! Al dia següent ens vam ajuntar pels grups de padrins de lectura i els hi vam fer formes arrodonides de diferents mides amb gustos variats:coco, xocolata, crocanti... 

Les nostres mames de l'AMPA les van agafar el divendres i van portar-los a cuir al forn de l'Ajuntament on, no nomes els van coure sinó que els van embolicar amb una preciosa dedicatòria... Mireu les imatges i segur que veieu com fem els panellets a l'escola Teresa Godes!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Segur que ens agrada el teu comentari!