dimecres, 28 de gener del 2015

Cloenda del Repte del Baix Penedés

Benvolgudes i benvolguts,
al llarg del passat trimestre vam estar treballant el reciclatge com a projecte de medi natural. Sabieu que el nostre municipi és le que menys recicla de tota la comarca? I que la nostra comarca és una de les que menys recicla de Catalunya? Doncs sí, així és.

Per això des de EcoBP, que és l'empresa que gestiona els residus de la comarca, van pensar que potser fora bo sensibilitzar del que succeeix quan no es recicla, tant a nivell medioambiental com econòmic.

Ha sigut un trimestre de molta feina ja que es tractava de generar idees que fossin útils per tal de millorar aquestes resultats de reciclatge al municipi i la comarca. I ha sigut molt interessant comprovar que la suma d'idees produeix finalment grans idees, un procés d'aprenentatge molt necessari per a la vida quotidiana.

L'idea resultant a la nostra escola, després de dos mesos de debatre, discutir, consensuar, enriquir i comprovar, ha estat "Per reciclar, Clicar" que pretén que les persones amb mobilitat reduïda tinguin un fàcil accés als contenidors.

Us deixem amb algunes fotografies on podreu veure com va anar la festa que EcoBP a El Vendrell va organitzar per  tancar el projecte i l'entrega dels diplomes que vam fer al nostre ajuntament amb la regidora d'ensenyament i l'alcaldessa. També podeu veure el recull que va fer RTVE El Vendrell de la festa i el vídeo que vam fer per explicar el nostre projecte.

Diríem que la tasca tot just comença ara....



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Segur que ens agrada el teu comentari!