dijous, 12 de maig del 2016

Cantània 2016


 Benvolgudes i benvolguts!

Ahir vam participar de la Cantània 2016, un any més. Babaua, les desventures de Mimí és el nom de la cantània d'aquest curs, la Mimí és una joveneta càndida i innocent, que viu preocupada pel seu aspecte, per la seva coqueteria. Amoïnada per la dificultat de trobar promès, desencisada perquè cap dels seus pretendents no li fa el pes, Mimí rebrà l’ajuda de Cupido. Un Cupido múltiple, que li ofereix un pacte ben original: l’ajudarà a trobar l’home dels seus somnis, si ella accepta fer un fascinant viatge pel temps i l’espai. Un viatge que permetrà la Mimí conèixer personatges i esdeveniments que han tingut una importància capital en l’evolució tecnològica de la humanitat. D’aquesta manera, Mimí descobrirà el gust per l’aprenentatge i s’oblidarà de les banalitats supèrflues que l’havien preocupat fins que va topar amb Cupido. I, tot aprenent, Mimí entendrà que el veritable amor està íntimament relacionat amb la voluntat d’estimar, més que no pas amb la facultat de seduir.

Els alumnes de 5è i 6è porten uns quants mesos preparant-la amb la Gemma, la nostra mestra de música, un esforç que es va veure recompensat ahir al Teatre Àngel Guimerà de El Vendrell que es va omplir fins a dalt per veure i escoltar als petits i grans artistes. Acompanyats per piano, contrabaix, violoncel, viola, violins i dos trompes, a més de la veu de dos cantants, els alumnes van mostrar tot el que són capaços de cantar i expressar en una hora d'emoció i espectacle. 

Aquesta cantata també està sent cantada  per uns 42.000 nens de 3r, 4t, 5è i 6è d’Educació Primària a, El Vendrell, Figueres, Granollers, Manresa, Mataró, Olot, Reus, Sant Cugat, Vic, Vilafranca del Penedès, Parla, Saragossa, Sevilla, Valladolid, Brussel•les (Bèlgica), Biefeld (Alemanya), Koblenz (Alemanya) i Neustadt (Alemanya).

Ahir vam tenir el goig de compartir l'escenari amb les escoles Joan Perucho d'Albinyana, Àngel Guimerà de El Vendrell, Ull de Vent de la Bisbal, la Residència de l'Arboç i La Parellada de Santa Oliva.

Moltes gràcies a tota l'organització per poder crear espais d'art i creativitat conjunta com la Cantània!

Busqueu-nos, allà hi som!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Segur que ens agrada el teu comentari!